Please add sliding bar widget here!
 

Testimoniale

Drs. Violeta si Cezar DAN

“Dacă sunteți medic stomatolog/dentist cu fonduri relativ limitate și timp limitat, dar cu o dorință imensă de a va muta în Franța, vă recomand cu drag echipa Santemed, o echipă de profesioniști serioși. Organizarea și planificarea perfectă, realizate de personalul de la sediul din Cluj, vizionarea cabinetelor, vizita la notar și toate actele necesare (nu puține) asigurate de colaboratoarea locală, au putut fi egalate doar de pregătirea intensă și țintită pe specialitate, făcută cu D.na Profesoară de franceza – severă, dar corectă (și prietenoasă).

Multumim frumos, Santemed!”

Violeta si Cezar DAN

Dr Hardouin Finez

Je soussigné Dr Hardouin Finez , chirurgien dentiste certifie avoir confié la vente de mon cabinet dentaire à l’équipe de Santemed en Roumanie. Je travaillais à 15 kms de Nantes, avec une bonne clientèle et un bon chiffre d’affaires et un bénéfice tout à fait correct. Tout s’est passé dans les meilleurs conditions et grâce à Santemed j’ai pu vendre mon cabinet à une consœur Roumaine qui a gardé mon assistante et m’a loué le local professionnel; et cette vente s’est effectuée dans les conditions prévues dans le contrat. Six mois après cette vente, je sais que mon acheteuse et moi-même sommes très satisfaits de cette transaction qui semblait impossible avec des chirurgiens dentistes français.
Certifié sincère et véritable.
Dr Hardouin Finez

Attestation du dr. Hardouin Finez Jean Philippe

Je soussigné Docteur Hardouin Finez Jean Philippe certifie avoir été très satisfait par les relations avec Santemed qui ont permis la vente de mon cabinet dentaire.

Je pense que les interventions ont été sérieuses et que l’intermédiaire de Santemed, la réprésentante de Santemed est une très bonne professionnelle qui a bien suivi le dossier.
Elle est sympathique et répond vite au téléphone pour résoudre nos problèmes.
Je conseille Santemed à mes confrères qui peuvent avoir des difficultés pour trouver un successeur.
Recevez l’expression de mes sentiments distingués.
Par contre, je pense que les candidats roumains au départ devraient être mieux formés, connaître mieux notre langue et nos façons de travailler.
C’était le cas d’un dentiste qui a visité mon cabinet et qui curieusement n’est pas resté!
La nomenclature des actes dentaires et nos méthodes de travail sont inconnues par le nouvel arrivant.
Il faudrait qu’ils puissent suivre des cours avant de partir, car ils sont ignorants en arrivant en France!
Je me fais un devoir d’aider mon successeur, mais je vois bien que c’est très difficile pour lui.
J’ai vu aussi plusieurs personnes visiter le cabinet sans même connaître un mot de Français!
Les cabinets dentaires ne sont pas des lieux de tourisme!

Dr. Valentin CHIRUC

Multumesc echipei Santemed pentru interesul si toate demersurile pe care le-au facut, facilitand astfel instalarea mea in Franta. Au dat dovada de seriozitate si profesionalism si au raspuns prompt de fiecare data cand am avut nevoie de ajutorul lor. Tot procesul instalarii a decurs perfect, eu avand la dispzitie in orice moment un foarte bun suport informational in ceea ce priveste legislatia in domeniu si chiar multe alte informatii de ordin administrativ care au avut ca scop usurinta integrarii in societatea franceza. Cu reprezentantii companiei pe teritoriul Frantei lucrurile au decurs minunat , fara probleme sau surprize neplacute, fiind niste oameni bine pregatiti care pot raspunde prompt intebarilor si problemelor unui medic stomatolog care doreste inceperea unei vieti noi pe teritoriul Frantei.
Recomand cu caldura aceasta companie si pot spune acum ca a fost o alegere inspirata pentru mine, ca si pentru alti medici din zona, pe care ii cunosc si care au colaborat cu firma Santemed.

Dr. Gina CIORIC

Multumesc echipei Santemed pentru colaborare. Mi-au fost de un real ajutor. Nu este usor sa te instalezi intr-o tara straina si fara Santemed,sunt foarte sigura , m-as fi descurcat mult mai greu. Oamenii ce lucreaza aici sunt saritori la nevoie, calmi , sincer , m-am simtit cu ei ca si cum ar fi prietenii mei . Daca ar fi sa o iau de la capat , fara ezitare as alege Santemed.

Va doresc mult succes in continuare !

Dr. Adrian B.

O colaborare excelenta, fara de care nu m-as fi descurcat, cu niste oameni cu care am ramas prieten in continuare!

Dr. Andreea D.

De firma Santemed am auzit de la o colega care a plecat deja in Franta prin intermedierea lor. Firma m-a ajutat cu absolut toate demersurile, cu intocmirea actelor, cu tot ceea ce inseamna instalare intr-o tara total necunoscuta.

In primul rand trebuie sa-i multumesc domnisoarei Badila, ea m-a ajutat chiar si dupa ce am inceput sa lucrez in Franta, ea si firma mi-au stat la dispozitie la orice ora si in orice situatie pe perioada sederii mele in Franta.
Din cauza unor probleme de familie am fost nevoita sa ma intorc in Romania, dar am intalnit probleme administrative destul de grave cand am revenit in tara.
Trebuie stiut ca in Franta exista o birocratie mai ceva ca in Romania, dar si de data asta m-am putut baza pe ajutorul firmei.
Sunt nu numai profesionisti dar pot sa zic ca am gasit si oameni deosebiti, interesati de soarta fiecarui dentist intermediat de ei.
Va multumesc inca o data si va imbratisez cu drag!

Meyraud Geneviève

« Mulțumesc agenției pentru ajutor. Tranzacția s-a făcut cu precizie şi uşurință. A existat întotdeauna o interacțiune foarte bună cu diferiți intervenanți de la firmă. In plus am fost foarte încântată să-mi cunosc succesorul şi să-i acord asistență în instalarea sa profesională. »

Departamentul Indre-et-Loire

Dr. Sylvie TREILLE

Dr. Gilbert REY

« Anuntul meu pe un site de specialitate cunoscut a fost accesat de catre firma Santemed Solutions care mi-a propus parteneriatul sau. Nu trebuie decat sa ma felicit pentru aceasta colaborare care a dus la vanzarea cabinetului meu printr-o mediere perfecta intre mine si viitorul comparator pe parcursul intregului proces. »

Departamentul Bouches-du-Rhône