Please add sliding bar widget here!
 

Despre noi

Our Team

Compania SANTEMED CONSULTING are sediul în România, în orașul Cluj-Napoca, important centru universitar și de afaceri și este fondată de 3 asociați cu experientă în domeniul afacerilor și domeniul medical.
Firma noastră are ca obiect de activitate recrutarea și plasarea de personal specializat în medicina dentară pentru cabinetele dentare din Franța, prin variantele disponibile :
  1. Oferte de preluare , devenind astfel titulari de cabinet (dotări + pacientură și/sau spațiu)
  2. Oferte de colaborare/angajare, devenind colaboratori pe procent sau angajați în cabinetul unui medic dentist titular
Ne-am început activitatea în anul 2009 și de atunci venim în întâmpinarea celor mai diverse solicitări privind relocarea completă în Franța a medicilor dentiști (generaliști sau specialiști) din Romania și nu numai, prin soluții personalizate și asistența dedicată.
Astfel, fiecare client beneficiază de o ofertă personalizată în funcție de modul de exercițiu agreat, de zona dorită, experiența, buget sau în funcție de alte criterii dorite.
De asemenea, compania noastră se ocupă și de instalarea medicului în Franța, punându-i la dispoziție un ghid de instalare, ce conține toți pașii necesari pentru o bună integrare în societatea franceză.
Santemed se preocupă și de instalarea medicului la locul de muncă, iar prin natura contractului cu instituțiile franceze, acestea se angajează a asista medicul român pentru o perioada de timp necesara unei integrări cat mai ușoare.
Oferta noastră de servicii are la bază, cesiunile de cabinete dentare in Franța, adresându-se cu precădere, medicilor cu experiență profesională și de management, însă oferim și medicilor la început de carieră oportunități pentru a se dezvolta profesional, în cabinete dentare din Franța, ca medici colaboratori sau angajați.
Fie că veți alege să profesați în Franța ca titular de cabinet, cumpărând un cabinet dentar cu pacientură deja formată și fidelizată sau veți prefera să aplicați pentru ofertele noastre de colaborare/angajare, aveți nevoie de o bună cunoaștere a limbii franceze în conversație.
Compania noastră susține eforturile medicilor dentiști, ce-și doresc îmbunatățirea cunoștințelor de limbă franceză, dar nu dispun de timpul necesar pentru deplasări la și de la instituțiile recomandate în acest scop, prin cursuri de limba franceza on-line.
Astfel, echipa Santemed dispune de pregătirea necesară desfășurării unui astfel de proces și garantăm profesionalism în gestionarea datelor cu caracter personal/confidențial precum și în finalizarea contractelor onorate.
Suntem bucuroși că ați ales să vă fim alături în demersurile dumneavoastră de a începe o nouă viață profesională în Franța.
De ce să fii medic în Franța:
1) Sistemul de sănătate francez este în mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume , atât prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile sale de lucru.
2) Pentru experiență : lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această experiență plină de satisfacții va constitui un avantaj pentru tot restul carierei dumneavoastră.
3) Pentru o viață mai frumoasă în Franța : variație de relief , climă , calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional, calitatea sistemului social…și bineînțeles, pentru gastronomia franceză !
4) Pentru remunerație.
5) Pentru stabilitate.
6) În cele din urmă pentru proximitate. Cu internaționalizarea transporturilor aeriene, vă puteți întoarce cu ușurință în țară o dată pe lună pentru a fi aproape de familia sau prietenii dumneavoastră.