Please add sliding bar widget here!
 

Cabinet Regiunea Pays de la Loire – Oferta 43

Property ID: 43
Sold
Contact us for Price

Regiunea: Pays de la Loire
Pret chirie: 300-350 euro/luna
Cifra de afaceri anuala: ~150.000 €

Descriere/ Observatii:
Proprietarul cabinetului ofera spatiul gratuit pentru 1 an, dupa care se va negocia chiria intre sumele prevazute mai sus.
Se cauta 1 sau 2 medici generalisti pentru consolidarea centrului medical.
In acelasi imobil isi mai desfasoara activitatea un kinetoterapeut, 2 infirmiere, 1 farmacie si un osteopat. In oras exista si un laborator de analize.
Medicul care a profesat inainte in acest cabinet a plecat fara a lasa un succesor. Motivul plecarii medicului titular a fost volumul mare de munca si numarul mare de pacienti si programari.
Medicul roman trebuie doar sa-si instaleze placa profesionala si sa inceapa munca, dupa realizarea demersurilor necesare si obtinerea dreptului de a profesa in Franta, de la Colegiul Medicilor.
Cabinetul propus are receptie, sala de asteptare de 20 m2, baie, birou de 35 m2. Exista locuri de parcare.

Exista un enorm potential de munca, pacientii asteptand si pana la 4 ore in sala, pentru o consultatie.
Orasul in care este situat cabinetul se afla la 10 minute de mare, deci exista un flux important de turisti, mail ales in timpul verii.

Farmacista care detine spatiul face parte din Colegiul Farmacistilor si poate facilita procedurile de obtinere a dreptului de a practica in Franta, grabind demersurile pe langa Colegiul Medicilor.
Medicul care se va instala aici, trebuie sa cunoasca bine limba franceza, dar si limba engleza, pentru ca o parte din pacientii cabinetului sunt anglofoni.

Medicul poate sa beneficieze de ajutor in ceea ce priveste instalarea sa.
Cabinetul a fost renovat. Exista un birou, mobilier, masa de consultatie, sistem de aprovizionare cu apa, acces la internet, imprimanta scanner.
Clientela trebuie refacuta, la inceput vor fi aproximativ 5 consultatii/ zi, iar venitul lunar va fi de ≈ 2300 €. In primul an nu se plateste URSSAF, asigurare de sanatate, deci practic cheltuielile sunt foarte mici.

Inscrierea in Colegiul Medicilor va dura aproximativ 2 saptamani. Este nevoie de aproximativ 2 luni pentru a demara afacerea.
Este necesara cumpararea unui program informatic, care costa 1500 €.

Harta cabinet (Atentie, nu reprezinta adresa exacta, arata regiunea informativ)

Cristina

available on Whatsapp
View Profile

Inquiry