Dr. Michel DIOTEL

« Bună ziua,

După luni de căutari zadarnice a unui succesor pentru cabinetul meu situat în zona « semi-rurală », am fost contactat de Santemed Solutions cu care am încheiat un contract de intermediere. Am fost suprins într-un mod plăcut de seriozitatea și de rapiditatea reacției de care a dat dovadă această societate.

La sfârșitul lunii septembrie, 5 colegi români au venit să mă viziteze și 10 zile mai târziu, unul dintre ei mă contacta pentru a-mi comunica intenția de a achizționa cabinetul meu. La sfârșitul lunii octombrie, acesta a  venit la cabinet și, în prezent, lucrează ca și colaborator liberal, până la sfârșitul lunii decembrie. Preluarea cabinetului în nume propriu este prevăzută pentru 1 ianurie 2011.

Succesorul meu, un tânăr de 30 de ani, vesel și dinamic, absolvent din 2005, foarte competent, vorbitor de limba franceză la nivel adecvat, a fost bine primit de către pacienți.

Mulțumesc companiei Santemed pentru aportul adus la această tranzacție și, în același timp, o recomand tuturor colegilor mei francezi, care se află într-o situație disperată, similară, fiind obligați să-și închidă cabinetele pe motivul pensionării fără succesor, singurele rațiuni fiind de natură geografică, cabinetul nefiind « cu vedere spre mare » sau «în plin centru al unui oraș important » și, în același timp, fiind obligați să-și concedieze personalul în contextul indiferenței generale a instanțelor atât politice cât și profesionale.

Multumesc mult !»

Malestroit, departamentul Morbihan