VÂNDUT Cabinet medicina generala regiunea Bretagne – Oferta 694

Regiunea: Bretagne

Pret chirie: 850 euro/luna

Descriere/ Observatii:

Cabinet de medicina de familie (medicina generala), situat in zona urbana (oras cu peste 17.000 locuitori), turística si industriala. In oras exista gara, acces la autostrada si aeroport . Scolarizarea este posibila in oras pana la liceu inclusiv. Centru universitar la 35 km. In oras exista o platforma comerciala importanta si multe posibilitati de petrecere a timpului líber (piscina, hipodrom, centru cultural, doua muzee, mediateca etc.).
In oras exista spital, doua azile pentru batrani, un serviciu de convalescenta, un serviciu de geriatrie si cabinete de specialitate: oftalmologie, cardiologie, ORL, dermatologie, psihiatrie, angiologie, reumatologie, stomatologie, doua servicii de radiologie si un laborator de analize medicale.
In oras exerseaza infirmiere, kinesiterapeuti, ortofonisti si osteopati. Exista sapte farmacii.
Cabinetul se afla in centrul orasului si se compune din: sala de primire, cabinet de consultatii, sala de asteptare, o camera de depozit si o toaleta. Medicul titular exerseaza singur, localul fiind privat.
Programul cabinetului este de luni pana vineri si sambata din doua in doua saptamani, avand consultatii cu si fara programare. Programul cabinetului poate fi schimbat dupa dorinta. In oras exista o camera de garda a medicilor generalisti care fac o garda de weekend pe trimestru. Garzile nu sunt obligatorii, insa sunt foarte bine platite ( pretul consultatiilor in garda este de 3 ori mai mare iar majorarile de garda nu sunt impozabile).
Medicul titular cedeaza cabinetul pentru a iesi la pensie. Este dispus la o colaborare cu candidatul, la perioade de inlocuire si la prezentarea clientelei. Clientela este diversificata: copii, adulti si persoane in varsta.
Venitul mediu anual brut al cabinetului este de circa 120.000 euro.
Clientela si dotarile cabinetului (birou cu fotoliu, birou de informatica, fisiere metalice, doua comode, masuta pentru instrumentar, canapea de consultatie, cantar adulti, cantar copii, sterilizator, taliometru, pediometru, biblioteca medicala).
Medicul candidat (barbat sau femeie) trebuie sa fie vorbitor de limba franceza si sa posede carnet de conducere.